Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Το Hero Zero γιορτάζει το Καρναβάλι - Γιορτάστε μαζί μας!

GAME EVENT

  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 goof123

goof123

    Χρυσός Ήρωας

  • Coordinators
  • 1.091 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10



Φήμη: 1.759

Δημοσιεύτηκε 08 Φεβρουάριος 2024 - 17:43:26

Γεια σας ήρωες,

Το κεφάτο και πολύχρωμο καρναβάλι έφτασε στο Humphreydale! Ο δήμαρχος θέλει να οργανώσει μία αποκριάτικη παρέλαση για την περίσταση – βοήθησε τον από τις 09/02/2024 έως 13/02/2024 με τον σχεδιασμό, ολοκληρώνοντας τις ειδικές αποστολές για την εκδήλωση και κέρδισε φανταστικές ανταμοιβές! Για να ξεκινήσεις την εκδήλωση, κάνε μία επίσκεψη στην περιοχή αποστολών. Εκεί προβάλλεται ένα μήνυμα, στο οποίο μπορείς να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου.

Οι κάτοικοι χρειάζονται επίσης επειγόντως τη βοήθειά σου, διότι ο κακούργος «Βαρόνος Κομφετί» προσπαθεί να κάνει την Αποκριάτικη παρέλαση να καταλήξει σε μία κολλώδη καταστροφή - να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Μ’ αυτόν τον κακοποιό μπορείς να εξασφαλίσεις κομμάτια της αποκλειστικής συλλογής του Μασκαρεμένου Χαζού.

Το καζίνο έχει επίσης ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και μπορείς να κερδίσεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα κομμάτια της αποκλειστικής ηρωικής συλλογής «Φτηνιάρικο Cosplay».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείς επίσης να βρεις 29 ιδιαίτερα αντικείμενα καρναβαλιού, πολλά από αυτά σε διάφορα επίπεδα ποιότητας, καθώς επίσης και έναν ειδικό σύντροφο με ιδιαίτερη δεξιότητα επιπέδου 10 στο παιχνίδι. Το κατάστημα μεταχειρισμένων έχει επίσης ηρωικά κουτιά έκπληξη καρναβαλιού σε προσφορά. Σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση!
 

carnival-notification.png


Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει σε Naty, Protos και Ξενερωτη





Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: GAME EVENT

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες