Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Η Πασχαλινή εκδήλωση του Hero Zero αρχίζει!

GAME EVENT

  • Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
Δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 goof123

goof123

    Χρυσός Ήρωας

  • Coordinators
  • 1.091 μηνύματα
  • Κόσμος:GR10



Φήμη: 1.759

Δημοσιεύτηκε 28 Μάρτιος 2024 - 19:45:55

Γεια σας ήρωες,

Στο Humphreydale έχει ξεκινήσει η Πασχαλινή Σεζόν! Από τις 31/03/2024 ως τις 04/04/2024 δε θα υπάρχει μόνο μία ηρωική πασχαλινή εκδήλωση, αλλά και ένα σωρό πασχαλινές αποστολές, καθώς επίσης 19 ταιριαστά αντικείμενα στο κατάστημα μεταχειρισμένων. Επίσης, ένας μοχθηρός κλέφτης αυγών ανακοίνωσε ότι θέλει να χαλάσει τη γιορτή του Πάσχα στα παιδιά της πόλης… Φυσικά, δεν πρόκειται να το επιτρέψεις, οπότε κρατά τα μάτια σου ανοιχτά!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ειδικής Πασχαλινής εκδήλωσης υπάρχουν συνολικά τέσσερις βοηθοί που μπορείς να βρεις στο παιχνίδι: Ο Τουίνι, με ιδιαίτερη ικανότητα επιπέδου 20, βρίσκεται στο κατάστημα μεταχειρισμένων, στα Πασχαλινά κουτιά έκπληξη και στον ιδιαίτερα μοχθηρό Πασχαλινό κακοποιό σαν ανταμοιβή. Η μικρή Χόψι, με ιδιαίτερη ικανότητα επιπέδου 10, βρίσκεται στο κατάστημα μεταχειρισμένων. Το αδερφάκι της τον Κλόπφερ, με ιδιαίτερη ικανότητα επιπέδου 30, μπορείς να τον πάρεις αν ολοκληρώσεις επιτυχώς την Πασχαλινή εκδήλωση συλλογής “Πασχαλινό κουνελάκι σε ανάγκη”. Το χαριτωμένο αρνάκι, ο Λέμι, με ειδική δεξιότητα επιπέδου 30, σε περιμένει με μερικά ντόνατ στο Πασχαλινό Κουτί Μεταφοράς, στο κατάστημα ντόνατ. Φυσικά, εκεί υπάρχουν και τα πολύ νόστιμα Πασχαλινά κουτιά σε προσφορά, που είναι γεμισμένα με μια γενναιόδωρη ποσότητα ντόνατ.

Επίσης, μπορείς να βρεις σε κιβώτια εξοπλισμού 5 κομψά αντικείμενα εξοπλισμού για το ηρωικό σου σπίτι σε Πασχαλινό στυλ, το καθένα σε δύο παραλλαγές.

Η ομάδα του Hero Zero σας εύχεται Καλό Πάσχα! Καλή απόλαυση του Event!
 

easter-notification.png


Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα του Hero Zero


  • Αυτό αρέσει στον/η ΤΕΜΠΕΛΗΣ, Steak, PanosNtr και σε άλλον ένα





Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: GAME EVENT

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες