Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Συνέντευξη Γκαράζ νούμερο 34 με τον : Ramon

GARAGE INTERVIEW Ramon GR7

  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 arisb

arisb

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 31 μηνύματα
  • Ομάδα:ΜΥΘΟΣ
  • Κόσμος:GR3
  • Ήρωας:arisb
Φήμη: 133

Δημοσιεύτηκε 12 Απρίλιος 2019 - 11:25:42

Sparknotes.gif

Καλησπέρα, είμαι ο arisb και με χαρά σας παρουσιάζω την συνέντευξη που κατάφερα να πάρω για τον Απρίλιο.

Λίγες μόνο μέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, κλέβοντας λίγο από τον χρόνο του γνωστού σε όλους τους θαμώνες του Gr7 και όχι μόνο, Ramon
 

giphy.gif

 

- Καλησπέρα, ας ξεκινήσουμε με τις κλασσικές συστάσεις, είστε ο ............... και λέγεστε ...............
Καλησπέρα με λένε Δημήτρη. Ο βασικός μου παίκτης Ramon κατοικοεδρεύει στον gr7. Είναι 552 επίπεδο. Επίσης έχω στο gr4 τον “NIKOLAS4PAOK “ 525 επίπεδο, και στο gr8 τον “ατσαλάκωτος” 520 επίπεδο.

- Ramon λοιπόν, γιατί το επιλέξατε;
Είναι ένα όνομα που μου αρέσει από τότε που το πρώτο άκουσα πριν πολλά χρονιά στην ταινία “Για μια χούφτα δολάρια”

- Πείτε μας λίγα λογία για εσάς.
Είμαι εν αποστρατεία αστυνομικόςως εκ τούτου με αρκετό ελεύθερο χρόνο και άρα με αρκετά χόμπι, ένα εκ των οποίων και το HZ. 

- Πότε ξεκινήσατε το HZ.;
Το καλοκαίρι του 2013

- Πώς μάθατε γι'αυτό;
Από τους γιους μου

Τι θυμάστε και πως θα περιγράφατε εκείνες τι μακρινές πρώτες μέρες του Ramon στο HZ.;
Ο πρώτος καιρός στο παιχνίδι είναι παράξενος. Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Άρα τι πρώτες μέρες μου τις πέρασα ψάχνοντας συμβουλές και οδηγίες από παλιότερους παίκτες.

- Από την πρώτη μέρα τι αναμνήσεις έχετε;
Από την πρώτη ήμερα συγκεκριμένα δεν θυμάμαι πολλά, θυμάμαι σίγουρα ότι είχα φάει πολύ ξύλο  (lol) 

Ποιο κομμάτι του HZ είναι εκείνο που σας αρέσει πιο πολύ;
Στο HZ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάτι που σου αρέσει και κάτι που δεν σου αρέσει. Για τον λόγο ότι όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού συντελούν στην τελική ενδυνάμωση του ήρωα σου.

- Η πρώτη σας ενεργεία μόλις φορτώσει για πρώτη φορά μέσα στην ήμερα το παιχνίδι ποια είναι και γιατί;
Η πρώτη μου ενεργεία είναι να κοιτάξω τα τηλεφωνήματα, για να δω τι κρατάω και τι αλλάζω.

- Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο HZ;
Με ρώτησε κάποτε η αδερφή μου πότε τελειώνει αυτό το παιχνίδι και της είπα ποτέ(γέλιο). Στόχος μου είναι να είμαι πάντα καλά και να έχω πάντα την δυνατότητα να παίζω. Δεν θα έπαιζα ποτέ ένα παιχνίδι που θα είχε τέλος. Το παιχνίδι θέλω να το τελειώνω όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε θέλει εκείνο. Βεβαία εδώ υπάρχει και κάποια παράμετρος που θα καθορίσει τον χρόνο παραμονής μου στο παιχνίδι. Όσο παίζει ο φίλος μου ο waterinn θα είμαι αναγκασμένος να παίζω γιατί έχω υποσχεθεί στην μητέρα του να τον προσέχω (πολλά γέλια).

- Ποια θεωρείτε την σημαντικότερη επιτυχία σας στο HZ;
Το ότι από την ήμερα που ξεκίνησα να παίζω δεν έχω χάσει ούτε μια προπόνηση.  (grin) 

- Έχετε κάνει φίλους στο HZ και ποιους;
Έχω κάνει πολύ καλούς φίλους στο παιχνίδι, γνώρισα πάρα πολλά άτομα μέχρι και του σημείου των δια ζώσης συναντήσεων.
Ξεχωρίζω τους waterinn, bagg και asteraki

- Αγαπημένος υπερήρωας;
Ο εαυτός μου την εποχή που ήμουν εν ενεργεία (πολλά γέλια)  :D 

- Σε έναν παίκτη που ξεκινάει σήμερα το HZ, τι συμβουλές θα δίνατε;
Το παιχνίδι έχει αλλάξει τελείως από την εποχή που ξεκίνησα εγώ. Το πως παίζει ο καθένας είναι απόρροια του χαρακτήρα του. Το να πεις πως πρέπει να παίξει ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να το κάνει κι όλας. Εγώ θα το πω, ακαριαίο ανέβασμα της κρυψώνας, μηδενικό ξόδεμα κέρματος ως το 300  λέβελ(αγορά τουλάχιστον των 2 τελευταίων ενεργειών με ντόνατς). Το κέρμα πάει μόνο στις δεξιότητες. Πολλές επιθέσεις, εννοείται το στάνταρ μενού-ενεργεία έξυπνα παιγμένη και προπονήσεις-καθημερινά. Δηλαδή η κοπάνα απαγορεύεται.
Αν μπορεί να τα κάνει κάποιος αυτά, θα κάνει πολύ δυνατό ήρωα.

- Τρεις λέξεις με τις οποίες θα περιγράφατε το HZ...
Τρόπος ζωής.

- Έχετε εντοπίσει κάποιον παίκτη που θα μπορούσε να είναι το προσωπικό σας ίνδαλμα στο HZ; Και αν ναι με ποια κριτήρια τον έχετε ξεχωρίσει;
Όταν έχω 4 ήρωες πάνω από 500 επίπεδο, δύσκολο να βρω ίνδαλμα κάπου αλλού εκτός από τον καθρέφτη μου(γέλιο)

- Κατά την προσωπική σας άποψη οι τρεις καλύτεροι παίκτες που έχετε συναντήσει στο HZ και ποιοι οι 3 τοπ αντίπαλοι που χαίρουν της εκτίμησης σας και θέλετε να τους αντιμετωπίζετε;
Γνωρίζω πολλούς κάλους παίκτες και θα ήταν άδικο να ονομάσω μόνο 3. Αυτοί ξέρουν. Όσο για αντιπάλους έναν έχω ξεχωρίσει, τον κακό μου εαυτό(γέλιο)

- Πάμε τώρα λίγο σε μια ανασκόπηση της καριέρας σας σαν ήρωας στο HZ. Ποια είναι η στιγμή, το περιστατικό εκείνο, που θα θυμάστε πάντα;
Μετά τον πρώτο μου ήρωα, από μόνος μου δεν ήθελα να ξεκινήσω άλλον ήρωα, αλλά με την παρακίνηση/πίεση φίλων ξεκίνησα και τους υπολοίπους. Αυτές τις συνομιλίες θα τις θυμάμαι για πάντα.

- Είναι σημαντικό να είναι κάποιος ψηλά στην κατάταξη; εσείς είστε; και ποιος είναι ο τρόπος να είναι κάποιος ψηλά;
Το “ψηλά” πλέον στο παιχνίδι είναι λίγο σχετικό. Το κάλο είναι ότι μπήκα νωρίς στο νόημα του παιχνιδιού και συγκεκριμένα κατάλαβα ότι ο ήρωας μου πρέπει να έχει πολλές δεξιότητες και έριχνα το βάρος πιο πολύ εκεί παρά στο επίπεδο. Γι αυτό κοιτούσα πάντα να έχω τις πιο πολλές δεξιότητες από όλους. Αυτή ήταν η κατάταξη που με ενδιέφερε(η οποία κατάταξη δυστυχώς δεν υπάρχει στο παιχνίδι). Η κατάταξη της τιμής που υπάρχει στο παιχνίδι δεν φανερώνει την πραγματική δύναμη του καθενός. Προσωπικά δεν κάνω πολλές επιθέσεις γιατί δεν μου αρέσει να χτυπάω παίκτες που τους περνάω 30 και 40 χιλιάδες δεξιότητες.

- Αγαπημένος βοηθός; τι δεξιότητες έχει;
Βασικά είχα πολλούς αγαπημένους βοηθούς οι οποίοι τώρα έχουν αποσυρθεί, αγαπημένες μου δεξιότητες γλίτσα, εκτελεστής πέναλτι και δυο είναι καλύτερα από ένας. Βέβαια αυτόν τον βοηθό πλέον δεν τον χρησιμοποιώ καθώς μετά την ατυχή εφεύρεση της χιονοστιβάδας(μέγα λάθος), αναγκάζομαι για τελευταία δεξιότητα να χρησιμοποιώ κι εγώ την χιονοστιβάδα που κατά την γνώμη μου αυξάνει την συμμετοχή της τύχης στο παιχνίδι και μειώνει αντίστοιχα την συμμετοχή των δεξιοτήτων σε αυτό.

- Αγαπημένο αντικείμενο στο παιχνίδι;
Όποιο αντικείμενο έχει τις δεξιότητες που θέλω το αγαπάω  (angel) 

- Έχετε κερδίσει ποτέ κάποιο εβδομαδιαίο τουρνουά; Ποιο; Άξιζε;
Έχω κερδίσει από όλα τα διάφορα τουρνουά που κατά καιρούς έχουν βγει στο παιχνίδι και η χαρά της νίκης είναι πάντα χαρά που δίνει αξία και στο ίδιο το παιχνίδι.

- Με τους κακοποιούς ποια είναι η σχέση σας;
Ο κακοποιός είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το προσέξουν οι φιλόδοξοι παίκτες στο παιχνίδι. Αν είναι δυνατό θα πρέπει να μην χάνεται κανένας κακοποιός. Και μια που μιλάμε για κακοποιούς μου χει κάνει εντύπωση ότι για τα πάντα έχουν βγει κατορθώματα, ακόμα και για τις μπαταρίες, άλλα όχι για τις πρωτιές και τα τελικά χτυπήματα στον κακοποιό(ελπίζω να διαβάζει κανένας προγραμματιστής)(πολλά γέλια)  :D .

Με ποια στρατηγική παίζετε και ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη;
Το στήσιμο του παίκτη είναι μια θλιβερή ιστορία(γέλια). Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα η έννοια καλύτερο στήσιμο. Έτσι όπως είναι το παιχνίδι το στήσιμο του κάθε παίκτη το διαμορφώνουν οι βασικοί του αντίπαλοι.

Μπορείτε να μας δώσετε μερικές συμβουλές για τον σωστό τρόπο παιχνιδιού;
Όπως ανέφερα και παραπάνω, ένας νέος ήρωας που θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει πάνω απ' όλα να ξέρει το παιχνίδι γιατί αν δεν το ξέρει μέχρι να το μάθει θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Βασικός στόχος στο παιχνίδι είναι να παίρνουμε καθημερινά όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε από αυτό(κέρμα, δεξιότητες, εμπειρία κλπ). Μέρα που περνάει για το παιχνίδι δεν ξαναπερνάει. Γι' αυτό κάθε μέρα πρέπει να παίρνουμε το απόλυτο. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο να το παίξεις σε μεγάλη διάρκεια χρόνου. Είναι καθημερινό, είναι χρονοβόρο, και για να παραμείνεις δυνατός πρέπει να το κάνεις τρόπο ζωής όπως αναφέρω παραπάνω. Στα χρονιά που παίζω συνάντησα πολλούς ήρωες που παίζανε με τρελό ρυθμό αλλά δεν άντεξαν. Για τελευταίο θα πω ότι για να είσαι δυνατός πάνω απ' όλα δεν πρέπει να χάσεις μέρα παιχνιδιού.

- Έχετε υιοθετήσει κάποια συγκεκριμένη στρατηγική για τις ομαδικές μάχες (περιορισμοί τροπαίων, χρήση των τακτικών...);
Οι ομαδικές μάχες στο ξεκίνημα κάποιου σέρβερ έχουν ενδιαφέρον. Όταν περνάει ο καιρός και διαμορφώνονται οι δυνάμεις των ομάδων και τα τρόπαια, καταλήγουν ρουτίνα. Οι ομάδες πρέπει να παίζουν και με τα 5 τρόπαια ανοικτά για να εκμεταλλεύονται όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα τους δίνει καθημερινά το παιχνίδι όπως ανέφερα και προηγουμένως. Πιστεύω ένας περιορισμός στον αριθμό ίδιων τροπαίων ανά ομάδα θα ήταν ευεργετικός για το παιχνίδι.

Με ποια κριτήρια επιλέγετε συμπαίκτες στην ομάδα σας;
Για μένα δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι παίκτες, υπάρχουν παίκτες που παίζουν και παίκτες που δεν παίζουν. Το κριτήριο είναι να είναι κάποιος ενεργός κι ας ξεκινάει από το 0.

- Ποια είναι η γνώμη σας για τις τελευταίες προσθήκες στο παιχνίδι, όπως το κον, η κρυψώνα και το πρωτάθλημα και ποια η σημασία τους;
Όπως είπα και παραπάνω το τωρινό HZ είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικό από το HZ το οποίο ξεκίνησα. Βοηθοί, νέες δεξιότητες βοηθών, πρωτάθλημα, κρυψώνα, τηλεφωνήματα, κον και εσχάτως ανταμοιβές από επιθέσεις σε κρυψώνα, ατομικές μάχες και μάχες πρωταθλήματος έχουν αλλάξει τελείως την αρχική εικόνα του παιχνιδιού. Και ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και ως προς την διάρκεια του. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σαφώς πιο ενδιαφέρον παιχνίδι άλλα ταυτόχρονα και πιο απαιτητικό και χρονοβόρο.

- Τι στρατηγική συγκεκριμένα ακολουθείτε στην κρυψώνα του ήρωα σας;
Για να πω την αλήθεια, μόλις είδα για πρώτη φορά την κρυψώνα τα ψιλό έχασα(γέλια), νόμιζα ότι έπαιζα 2 διαφορετικά παιχνίδια. Στην πορεία αντιλήφθηκα το νόημα της και την σπουδαιότητα της για την ενδυνάμωση του παίκτη μου. Ρομπότ εργασίας για να μειώσουμε τον χρόνο των αναβαθμίσεων, χρηματιστήριο για να μειώσουμε το κόστος, βάση για να αυξήσουμε τα έσοδα, εργαστήρια άπειρης γνώσης και τροποποιήσεων, γυμναστήριο και στην συνεχεία τα υπόλοιπα δωμάτια. Κάπως έτσι θα δρομολογούσα τα βήματα ανάπτυξης της κρυψώνας σε συνδυασμό βέβαια με επιθέσεις για την εύρεση πόρων.

- Θα θέλατε να στείλετε κάποιο μήνυμα στην κοινότητα του HZ;
Το μήνυμα μου σε όλους είναι ότι δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει το παιχνίδι.


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris, ioantheod, odi και σε 13 άλλους

#2 asteraki

asteraki

    Θαυμαστής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 187 μηνύματα
  • Ομάδα:ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ
  • Κόσμος:GR7
  • Ήρωας:asteraki
Φήμη: 69

Δημοσιεύτηκε 12 Απρίλιος 2019 - 12:02:03

μπραβο  ramon !!!!! εισαι αψογως ακουμπισες την τελειοτητα (lol)  (lol)  (lol)  (lol)  (lol)


  • Αυτό αρέσει στον/η Lefteris

#3 ΤΕΜΠΕΛΗΣ

ΤΕΜΠΕΛΗΣ

    Θρυλικός Ήρωας

  • Moderators
  • 2.230 μηνύματα
  • ΤοποθεσίαΣτο Μυαλό Μου
  • Ομάδα:Τεμπελιας
  • Κόσμος:GR11



Φήμη: 2.443

Δημοσιεύτηκε 12 Απρίλιος 2019 - 12:09:59

Μπραβο tragako  (smug)

super συνέντευξη  ;)


                                Κανόνες Φορουμ και Όροι Χρήσης
                                        Υποστήριξη
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το φόρουμ
                               Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q) σχετικά με το παιχνίδι




                                                                                             giphy.gif


#4 paok38

paok38

    Παρατηρητής

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 29 μηνύματα
  • Ομάδα:YAKUZA
  • Κόσμος:GR20
  • Ήρωας:paok38
Φήμη: 8

Δημοσιεύτηκε 12 Απρίλιος 2019 - 12:37:18

Μπραβο και στους δυο!!!



#5 blackrose1

blackrose1

    Μηδενικό

  • Members
  • Κουκκίδα
  • 2 μηνύματα
  • Τοποθεσίαχαμενος μεσα σε μια θαλασσογραφια
  • Ομάδα:χωρις ομαδα
  • Κόσμος:GR21
  • Ήρωας:blackrose
Φήμη: 3

Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουάριος 2020 - 14:11:42

θερμα συγχαρητηρια και στους δυο

σταθερη αξια του παιχνιδιου ο ραμον



#6 tipaki1908

tipaki1908

    Ονειροπόλος

  • Members
  • ΚουκκίδαΚουκκίδαΚουκκίδα
  • 88 μηνύματα
  • Κόσμος:GR4
  • Ήρωας:tipaki1908



Φήμη: 236

Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουάριος 2020 - 15:57:31

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ   :)  :)  :) 


  • Αυτό αρέσει στον/η Russel





Επίσης έχει ετικέτα με μία ή παραπάνω από αυτές τις λέξεις κλειδιά: GARAGE INTERVIEW, Ramon GR7

0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες